Başkan Albayrak TRAKOFF Yarışlarının Startını Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi ve Trakya Off-Road Kulübü iş birliğinde düzenlenen TRAKOFF Yarışlarına katılıp yarış startını verdi.Etkinliğe Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve TRAKOFF sporuna meraklı vatandaşlar katıldı. Başkan Albayrak, yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Başkan Albayrak TRAKOFF Yarışlarının Startını Verdi
  • 09 Aralık 2018, Pazar 10:20