Başkan Albayrak TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.TESKİ Genel Müdürlük Binasında gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.TESKİ Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından son buldu.

Başkan Albayrak TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 0:00