solyanreklam
sagreklam

Trakya Doğalgaz'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslan'ı makamında ağırladı.İl genelinde devam eden doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, "Doğalgaz altyapı çalışmalarında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Trakya Doğalgaz Bölge Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Doğalgazın ilimizin genelinde yaygınlaşması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi.Trakya Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslan da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve Tekirdağ'da önemli projeler hayata geçirdiklerini belirterek Başkan Albayrak'a teşekkür etti.Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de yer aldı.

Trakya Doğalgaz'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret
  • 03 Ocak 2019, Perşembe 16:40

 

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslan'ı makamında ağırladı.

İl genelinde devam eden doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, "Doğalgaz altyapı çalışmalarında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Trakya Doğalgaz Bölge Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Doğalgazın ilimizin genelinde yaygınlaşması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi.

Trakya Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslan da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve Tekirdağ'da önemli projeler hayata geçirdiklerini belirterek Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de yer aldı.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık