solyanreklam
sagreklam

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin 11 ilçede gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleşti.Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları yer aldı.Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak il genelinde birçok başarılı projeye imza attıklarını belirterek "Vatandaşlarımıza bize göstermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum," dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
  • 13 Aralık 2018, Perşembe 9:50

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin 11 ilçede gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları yer aldı.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak il genelinde birçok başarılı projeye imza attıklarını belirterek "Vatandaşlarımıza bize göstermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum," dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık