solyanreklam
sagreklam

Başkan Kadir Albayrak Okul Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde eğitim ve öğretim hizmetine başlayan Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılış törenine katıldı.Törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da yer aldı.Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak eğitimin önemine vurgu yaparak, Tekirdağ Bilgi Koleji'nin öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılış töreni, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ve halk oyunları gösterisi ile son buldu.

Başkan Kadir Albayrak Okul Açılışına Katıldı
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde eğitim ve öğretim hizmetine başlayan Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılış törenine katıldı.

Törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra;  Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da yer aldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak eğitimin önemine vurgu yaparak, Tekirdağ Bilgi Koleji'nin öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılış töreni, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ve halk oyunları gösterisi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık