Başkan Albayrak'tan Ekrem Eşkinat'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Albayrak'tan Ekrem Eşkinat'a Ziyaret
  • 16 Ocak 2019, Çarşamba 10:25

Ziyarette, Süleymanpaşa ilçesinde devam eden yatırımlar, üstyapı çalışmaları ve 2019 yılında planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Burada konuşan Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak, göreve geldikleri 30 Mart 2014 tarihinden bu yana Tekirdağ için çalıştıklarını belirterek 2019 yılı da hizmetle geçen bir yıl olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin önümüzdeki dönemlerinde Tekirdağ'ı Türkiye'nin parlayan yıldızı haline getirmiş olacağız" dedi.