Başkan Albayrak'a DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan Ziyaret

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.DİSK Trakya Şube üyelerinin de yer aldığı ziyarette, çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Arzu Çerkezoğlu'na yeni görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulundu ve başarılar diledi. Çerkezoğlu da gösterdiği misafirperverlik nedeniyle Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti.

Başkan Albayrak'a DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan Ziyaret
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

DİSK Trakya Şube üyelerinin de yer aldığı ziyarette, çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Arzu Çerkezoğlu'na yeni görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulundu ve başarılar diledi. Çerkezoğlu da gösterdiği misafirperverlik nedeniyle Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti.