solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak Şarköylü Vatandaşlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi.Başkan Kadir Albayrak, Şarköy'de vatandaş ve esnafla bir araya gelerek kendilerine Büyükşehir Belediyesi'nin hem Şarköy'de hem de il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bilgi verdi ve vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi.Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yeni kurulan bir büyükşehir belediyesi olmamıza rağmen birçok başarılı proje gerçekleştirdik. Şarköy ilçesi de bizim önem verdiğimiz ilçelerimizden biridir. Gerek doğa, gerekse de tarihi dokusu ile Türkiye'nin eko ilçesi olmaya aday bir ilçedir Şarköy. Biz de bu yönde çalışmalarımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımıza verdikleri destek için teşekkür ederim." dedi.

Başkan Albayrak Şarköylü Vatandaşlarla Buluştu
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, Şarköy'de vatandaş ve esnafla bir araya gelerek kendilerine Büyükşehir Belediyesi'nin hem Şarköy'de hem de il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bilgi verdi ve vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yeni kurulan bir büyükşehir belediyesi olmamıza rağmen birçok başarılı proje gerçekleştirdik. Şarköy ilçesi de bizim önem verdiğimiz ilçelerimizden biridir. Gerek doğa, gerekse de tarihi dokusu ile Türkiye'nin eko ilçesi olmaya aday bir ilçedir Şarköy. Biz de bu yönde çalışmalarımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımıza verdikleri destek için teşekkür ederim." dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık