solyanreklam
sagreklam

ÜniSporFest’te ödüller sahiplerini buldu

Nilüfer Belediyesi’nin, üniversite öğrencilerini sporla buluşturduğu ÜniSporFest, heyecan dolu mücadelelerle sona erdi. Görükle’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen spor festivali, bu yıl da büyük ilgi gördü. 16-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ÜniSporFest’te 921 öğrenci 8 branşta mücadele etti. Üniversite öğrencilerini sporda buluşturan festival, renkli anlara sahne oldu. Müsabakalara katılan öğrenciler yarıştan çoktan birlikte spor yapmanın keyfini yaşadı. ÜniSporFest düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal da katıldı.   Festivalin, gençlerle omuz omuza hazırlandığını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “Bu etkinliğe başlarken, ÜniSporFest’in uzun yıllar süreceğini, Nilüfer’in markalarından biri olacağını söyledik. Bakın bu yıl, üçüncüsü olmasına rağmen, bu etkinlikte, 8 branşta, 921 öğrencimiz yarıştı. Ama en önemlisi, birlik ve beraberliğin son derece önem taşıdığı şu günlerde aranızdaki kaynaşma ve dostluğu da pekiştiriyorsunuz. ÜnisporFest’in başladığı günden bu yana, sporun birleştirici gücüyle şenlik havasında mücadele ettiniz. En önemlisi burada,  sporu ve müziğin coşkusunu bir arada yaşadınız. Her akşam Görükle Spor Parkımız, çeşitli müzik performanslarına ev sahipliği yaptı. Sizlerden isteğim, seneye sporun daha çok dalını ÜniSporFest’te sergilemeniz” diye konuştu. Uludağ Üniversitesi Spor Topluluğu Birliği Başkanı Habib Doğan da üniversiteli gençleri böyle bir organizasyonla buluşturduğu için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.   ÖĞRENCİLERİN ÖDÜL COŞKUSU   Konuşmaların ardından ödüller sahiplerini buldu. Futbolda Bursa Dortmut, basketbolda kadınlarda 2 M 1E, erkeklerde Geçerken Uğradık, voleybolda Besyo Team, plaj voleybolunda Moghimi Spor, kadınlar kort tenisinde Sibel Yıldız, erkekler kort tenisinde Mümin Yılmaz, masa tenisinde Resul Aydoğan, badmintonda Ahmet Ciner, dart branşında Sahip Alpar, birinci oldular. Dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Başkan Bozbey’in de yer aldığı protokol üyeleri verdi. Ödül töreninin ardından Semih Kandemir ve Riva Orkestrası sahne aldı. Festivale katılan sporcu ve öğrenciler şarkılar eşliğinde eğlenerek yorgunluk attı.   ÜniSporFest’te Dereceye giren takımlar şöyle:   FUTBOL 1. Bursa Dortmut 2. Horse Riders 3. İddasızlar   BASKETBOL ERKEKLER 1.Geçerken Uğradık 2. Podyum Basket 3. Görükle Özel Tim   BASKETBOL KADINLAR 1. 2M1E 2. PGGY   PLAJ VOLEYBOLU 1.Moghimi 2.Besyo Team 3.Tıp Fak   MASA TENİSİ 1.Resul Aydoğan 2.Akın Erbek 3.Fatih Eğin   VOLEYBOL 1.Besyo Team 2.Yıkım Ekibi 3.Tıpacılar   TENİS ERKEKLER 1.Mümin Yılmaz 2.Şükrü Deveci 3.Burak Arslan   TENİS KADINLAR 1.Sibel Yıldız 2.Buse Özgüler 3.Gizem Bektaş   DART 1.Sahip Alpar 2.Kazım Danış 3.Ömer İnce   BADMİNTON ERKEKLER 1.Ahmet Ciner 2.Mert Sater 3.Kaşmir Ramdhan   BADMİNTON KADINLAR 1.Buse Ceyhan 2.Kader Serezli ikinci oldu.

ÜniSporFest’te ödüller sahiplerini buldu
  • 26 Ekim 2018, Cuma 11:01
Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen ÜniSporFest, Görükle Spor Parkı’nda düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 921 öğrencinin 8 branşta mücadele ettiği etkinliğin kapanışını, Semih Erdemir ve Riva Orkestrası yaptı.

Nilüfer Belediyesi’nin, üniversite öğrencilerini sporla buluşturduğu ÜniSporFest, heyecan dolu mücadelelerle sona erdi. Görükle’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen spor festivali, bu yıl da büyük ilgi gördü. 16-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ÜniSporFest’te 921 öğrenci 8 branşta mücadele etti. Üniversite öğrencilerini sporda buluşturan festival, renkli anlara sahne oldu. Müsabakalara katılan öğrenciler yarıştan çoktan birlikte spor yapmanın keyfini yaşadı. ÜniSporFest düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal da katıldı.

 

Festivalin, gençlerle omuz omuza hazırlandığını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “Bu etkinliğe başlarken, ÜniSporFest’in uzun yıllar süreceğini, Nilüfer’in markalarından biri olacağını söyledik. Bakın bu yıl, üçüncüsü olmasına rağmen, bu etkinlikte, 8 branşta, 921 öğrencimiz yarıştı. Ama en önemlisi, birlik ve beraberliğin son derece önem taşıdığı şu günlerde aranızdaki kaynaşma ve dostluğu da pekiştiriyorsunuz. ÜnisporFest’in başladığı günden bu yana, sporun birleştirici gücüyle şenlik havasında mücadele ettiniz. En önemlisi burada,  sporu ve müziğin coşkusunu bir arada yaşadınız. Her akşam Görükle Spor Parkımız, çeşitli müzik performanslarına ev sahipliği yaptı. Sizlerden isteğim, seneye sporun daha çok dalını ÜniSporFest’te sergilemeniz” diye konuştu. Uludağ Üniversitesi Spor Topluluğu Birliği Başkanı Habib Doğan da üniversiteli gençleri böyle bir organizasyonla buluşturduğu için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

 

ÖĞRENCİLERİN ÖDÜL COŞKUSU

 

Konuşmaların ardından ödüller sahiplerini buldu. Futbolda Bursa Dortmut, basketbolda kadınlarda 2 M 1E, erkeklerde Geçerken Uğradık, voleybolda Besyo Team, plaj voleybolunda Moghimi Spor, kadınlar kort tenisinde Sibel Yıldız, erkekler kort tenisinde Mümin Yılmaz, masa tenisinde Resul Aydoğan, badmintonda Ahmet Ciner, dart branşında Sahip Alpar, birinci oldular. Dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Başkan Bozbey’in de yer aldığı protokol üyeleri verdi. Ödül töreninin ardından Semih Kandemir ve Riva Orkestrası sahne aldı. Festivale katılan sporcu ve öğrenciler şarkılar eşliğinde eğlenerek yorgunluk attı.

 

ÜniSporFest’te Dereceye giren takımlar şöyle:

 

FUTBOL

1. Bursa Dortmut

2. Horse Riders

3. İddasızlar

 

BASKETBOL ERKEKLER

1.Geçerken Uğradık

2. Podyum Basket

3. Görükle Özel Tim

 

BASKETBOL KADINLAR

1. 2M1E

2. PGGY

 

PLAJ VOLEYBOLU

1.Moghimi

2.Besyo Team

3.Tıp Fak

 

MASA TENİSİ

1.Resul Aydoğan

2.Akın Erbek

3.Fatih Eğin

 

VOLEYBOL

1.Besyo Team

2.Yıkım Ekibi

3.Tıpacılar

 

TENİS ERKEKLER

1.Mümin Yılmaz

2.Şükrü Deveci

3.Burak Arslan

 

TENİS KADINLAR

1.Sibel Yıldız

2.Buse Özgüler

3.Gizem Bektaş

 

DART

1.Sahip Alpar

2.Kazım Danış

3.Ömer İnce

 

BADMİNTON ERKEKLER

1.Ahmet Ciner

2.Mert Sater

3.Kaşmir Ramdhan

 

BADMİNTON KADINLAR

1.Buse Ceyhan

2.Kader Serezli ikinci oldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık