solyanreklam
sagreklam

Öğretmenler arası Voleybol turnuvası sona erdi

Ağrı Belediyesi tarafından düzenlenen öğretmenler arası Voleybol turnuvası sona erdi.

Öğretmenler arası Voleybol turnuvası sona erdi
  • 05 Aralık 2017, Salı 17:53

Ağrı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası, oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi.

Ağrı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 15 Nisan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Voleybol turnuvası 08 Kasım’da başlayıp 23 Kasım’da sona erdi. 32 okuldan 320 öğretmenin katıldığı turnuva 15 gün sürdü. Turnuvanın finali İsmet Ömeroğlu İlkokulu ile Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımları arasında oynandı. Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni 2-1’lik skorla geçen İsmet Ömeroğlu İlkokulu turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Koç, Halit Aydemir ve Milli Eğitim Müdür yardımcısı İshak Hasanoğlu tarafından verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık