solyanreklam
sagreklam

Öğrenciler Hünerlerini Sahada Sergiledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri bünyesinde faaliyet gösteren Efeler ve Nazilli gençlik merkezlerine kayıtlı kursiyerler İlhami Ortekin Spor Kompleksi’nde düzenlenen kaynaşma etkinliğinde buluştu.

Öğrenciler Hünerlerini Sahada  Sergiledi.
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 14:02

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun önem verdiği projelerin başında gelen Kültür Merkezleri’ne kayıtlı öğrenciler, arkadaşlarının yoğun katılımı ve tezahüratları eşliğinde bir dostluk futbol maçı düzenlediler.

Gençlik merkezlerinde eğitim desteği alan gençler çeşitli dönemlerde düzenlenecek olan gezi, piknik ve spor etkinlikleriyle sosyalleşerek sınav stresinden uzaklaşma fırsatı buluyorlar.

 Gençlik merkezleri çalışmalarından duydukları memnuniyeti belirten öğrenci ve veliler bu fırsatları sunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık