solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN MUDANYASPOR KULÜBÜ’NE BÜYÜK DESTEK

Mudanya genelinde sağlıklı bir neslin oluşması için spora ve sporcuya katkı sağlamaya devam eden Mudanya Belediyesi, spor kulüpleriyle işbirliğini de sürdürüyor.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN MUDANYASPOR KULÜBÜ’NE BÜYÜK DESTEK
  • 16 Aralık 2018, Pazar 17:50

Mudanya genelinde sağlıklı bir neslin oluşması için spora ve sporcuya katkı sağlamaya devam eden Mudanya Belediyesi, spor kulüpleriyle işbirliğini de sürdürüyor. Mudanya Hükümet Konağı arkasındaki otopark alanını, Mudanyaspor Kulübü’ne üç yıllığına kiralayan Başkan Hayri Türkyılmaz, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını söyledi.

Sporu, kültür ve sanatı, eğitimi herkes için ulaşılabilir kılan Mudanya Belediyesi, spora ve sporcuya katkı vermeye devam ediyor. Mudanya genelinde sağlıklı bir neslin oluşması için çalışan Mudanya Belediyesi, spor kulüpleriyle işbirliğini sürdürüyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gençlerin kendilerini geliştirme aşamasında spor kulüplerinin önemi olduğu bilinciyle, Mudanyaspor Kulübü’ne katkı amacıyla mülkiyeti belediyeye ait olan otopark alanını 3 yıllığına kiralayan sözleşmeye imza attı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Mudanyaspor Kulüp Başkanı Hikmet İlhan arasında imzalanan sözleşmeyle, Mudanya Hükümet Konağı arkasındaki 686 metrekarelik otopark vasıflı taşınmaz, Mudanyaspor Kulübü Derneği’ne kiralandı.

Mudanya Belediyesi olarak futbol, basketbol kurslarının yanı sıra satrançtan aerobiğe sporun her dalını sosyal sorumluluk ilkesi gereği çocuklara ücretsiz olarak sunduklarını hatırlatan Başkan Türkyılmaz, Mudanyalıların spor yapması için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Kulüplerin de bu konuda önemli bir işlevi üstlendiğine değinen Başkan Türkyılmaz, her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık