solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN ÇAĞLAYAN BÜYÜK ŞAMPİYONA ÖNCESİ KARATECİLERİ ZİYARET ETTİ

31 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında bu yıl Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenecek olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına katılacak olan Orhangazi

BAŞKAN ÇAĞLAYAN BÜYÜK ŞAMPİYONA ÖNCESİ KARATECİLERİ ZİYARET ETTİ
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

31 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında bu yıl Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenecek olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına katılacak olan Orhangazi Belediyespor’lu sporcular son antrenmanlarını yaparak turnuvaya hareket etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 5’i Milli Takım adına yarışacak olan Orhangazi Belediyesporlu 27 sporcunun Kapalı Spor Salonundaki antrenmanını izledi, sporcuları şampiyonaya uğurladı. Başkan Çağlayan, Bursa bölgesindeki 10 milli sporcunun 6’sının Orhangazi’den olmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.

Bursalı 10 sporcunun 6’sı Orhangazi’den

Orhangazi Belediyespor’dan 27 sporcunun katılacağı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına Orhangazi’den 6 sporcu da milli takım adına yarışacak. Bursa’dan 10 sporcunun milli takım adına yarışacağı turnuvada sporcuların 6’sının Orhangazi’den olması da ilçenin karate sporunda geldiği noktayı gösterir diye konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum.

Hedef şampiyonluk

Orhangazi Belediyesporlu sporcular, antrenörler Orhan Kaplan, Ayhan Demir ve Muhsin Yılmaz nezaretinde katılacakları turnuvada şampiyonluk hedefliyor. Turnuvada Fatma Satık, İrem Uysal, Rana Berfin Orhan, Muhammet Can, Ömer Faruk Bayrak ve İsa Emir Balcı milli takım adına yarışacak.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık