solyanreklam
sagreklam

Spastik Engelli Çocuklara Moral

Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören çocuklar, Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen yıl sonu etkinliğinde moral buldu.

Spastik Engelli Çocuklara Moral
  • 29 Aralık 2018, Cumartesi 18:14

Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde  tedavi gören çocuklar, Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen yıl sonu etkinliğinde moral buldu.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri, spastik engelli çocuklara özel bir etkinlik düzenledi. Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen yıl sonu etkinliğine Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, Hastane Başhekimi Dr. Rüstem Rızaoğlu, tedavi gören çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlikte yeni yıl pastasındaki mumları üfleyen çocuklar, daha sonra animasyon gösterileri ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, çocukların aileleriyle bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi ve tedavi gören engelli çocuklara oyuncak hediye etti.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık