solyanreklam
sagreklam

Avcılar’da Özel Çocuklar İçin İftar

Avcılar Engellilere Hizmet Derneği’nin (AVENDER) düzenlediği iftarda, özel insanlar, yerel yöneticiler ve politikacılarla bir araya geldi.

Avcılar’da Özel Çocuklar İçin İftar
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 9:02

Avcılar Engellilere Hizmet Derneği’nin (AVENDER) düzenlediği iftarda, özel insanlar, yerel yöneticiler ve politikacılarla bir araya geldi. AVENDER'in Ambarlı Mahallesi'nde bulunan Baler Weeding House'taki iftarına Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak'ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, çok sayıda dernek üyesi de katıldı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftarda Abdullah Gülmez ilahi okurken, semazen gösterileri de yapıldı.AVENDERBaşkanı Ahmet Halit Vardar, geleneksel hale getirdikleri iftarı 4'üncü kez verdiklerini belirterek, "Bizleri onurlandıran değerli misafirlerimiz, özel insanlarımız ve aileleri geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz" dedi.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de, özel insanlara ayrı önem verdiklerini, herkesin engelli adayı olduğunu söyledi. Başkan Dr. Handan Toprak Benli, engellilere ellerinden gelen desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, bu konuda çaba harcayan AVENDER ve sosyal sorumluluk sahibi tüm kesimlere teşekkür etti.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık