Başkan Şahin Nikah Kıydı

Bölgemizin sevilen ve saygı duyulan başarılı İş insanlarından Osman Parlak ve Nurhan Parlak’ın sevgili kızları Zeynep Bilge Parlak ile Sevgin ve Tevhide Bahtiyar'ın evlatları Mehmet Bahtiyar'ın nikâhlarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin kıydı.

Başkan Şahin Nikah Kıydı
  • 23 Eylül 2018, Pazar 16:05

Başkan Zihni Şahin: “  Ailelerimizi ve genç çiftlerimizi tebrik ediyor dünya ve ahiret hayatlarında saadetler diliyorum. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmelerini diliyorum” dedi. Bafra’da gerçekleşen merasime Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, çevre ilçe belediye başkanları, MHP Samsun İl başkanı Taner Tekin ve ilçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ve meclis Başkanı Nur Meral Aydıner, eski milletvekilleri, Öğretim görevlileri, akademisyenler, siyaset dünyasının önemli isimleri,  Oda, dernek başkanları, 1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız, Vakıf ve sendika başkanları, Belediye meclis üyeleri, işadamları, basın mensupları ve çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Osman Parlak ve eşi Nurhan Parlak davetlilerle tek tek ilgilendi.