Osmangazili Tenisçi Kortta Fırtına Estirdi

Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcularından Mehmet Mert Urgan, 14 Yaş Hafta İçi Turnuvası'nda fırtına estirdi.

Osmangazili Tenisçi Kortta Fırtına Estirdi
  • 08 Eylül 2018, Cumartesi 6:58

Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcularından Mehmet Mert Urgan, 14 Yaş Hafta İçi Turnuvası’nda fırtına estirdi.

Türkiye Tenis Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Hafta İçi Tenis Turnuvası Bursa’da düzenlendi. Ankara, İzmir, Balıkesir, Yalova ve Iğdır illerinden 51 erkek 47 bayan olmak üzere toplam 98 sporcunun katıldığı turnuvada Osmangazi Belediyespor’un başarılı raketi göz doldurdu. Podyum Tenis Kortları’nda gerçekleşen turnuvada kıyasıya mücadele eden Osmangazili tenisçi Mehmet Mert Urgan, kendi yaş gurubunda rakiplerini tek tek yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mutafa Dündar, genç sporcu ve antrenörü Nazif Cesur’u tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.