Osmangazili Raketten Gümüş Madalya

Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcularından Gamze Tuna, Büyükler Hafta Sonu Turnuvası'nda elde ettiği derece ile göz doldurdu.

Osmangazili Raketten Gümüş Madalya
  • 16 Ekim 2018, Salı 0:00

Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcularından Gamze Tuna, Büyükler Hafta Sonu Turnuvası’nda elde ettiği derece ile göz doldurdu.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) 2018 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Hafta Sonu Turnuvası, Yalova’da düzenlendi. Yalova Tenis Kulübü’nde gerçekleşen turnuvaya Türkiye’nin çeşitli kulüplerinden toplam 76 sporcu katılım sağladı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan müsabakada Osmangazi Belediyespor’un başarılı raketi kortta fırtına estirdi. Oynadığı iki karşılaşmada üstün bir performans sergileyen Osmangazili sporcu Gamze Tuna, grubunda ikincilik başarısı elde ederek, gümüş madalyanın sahibi oldu. Tenis branşında büyük bir ivme yakaladıklarını dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sporcu ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü