solyanreklam
sagreklam

Genç Viyola Sanatçılarından Muhteşem Resital

Osmangazi Belediyesi'nin Uludağ Üniversitesi ile işbirliğinde gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında viyola resitali sunan genç sanatçılar Necibe Polat ve Doğaç Erinç, sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Genç Viyola Sanatçılarından Muhteşem Resital
  • 18 Aralık 2018, Salı 13:20

Osmangazi Belediyesi’nin Uludağ Üniversitesi ile işbirliğinde gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında viyola resitali sunan genç sanatçılar Necibe Polat ve Doğaç Erinç, sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen Viyola Resitali’ne Bursalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen konser renkli görüntülere sahne olurken, dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı. Resital programında ilk olarak Prelude, Sara Bende, Gigue, Allemande ile Courante eserlerini solo olarak çalan genç müzisyenler, daha sonra sahneye birlikte çıkarak Allegro, Andante ve Rondo eserlerini seslendirdi. Eğitimlerine Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Uğraş Torun ile birlikte devam eden Necibe Polat ve Doğaç Erinç, ilerleyen yıllarda uluslararası platformlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirttiler.

Konser sonunda Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, tebrik ettiği genç viyola sanatçılarına çiçek verdi.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık