solyanreklam
sagreklam

YAZ SPOR OKULLARINA MUHTEŞEM KAPANIŞ TÖRENİ

Orhangazi Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından haziran ayında başlatılan ve 15 farklı branşta 2 bin 200 minik sporcunun katıldığı Yaz Spor Okulları ta

YAZ SPOR OKULLARINA MUHTEŞEM KAPANIŞ TÖRENİ
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Orhangazi Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından haziran ayında başlatılan ve 15 farklı branşta 2 bin 200 minik sporcunun katıldığı Yaz Spor Okulları tamamlandı.

Kapanış töreni düzenlendi

Yaz Spor Okullarının tamamlanması ile birlikte M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’nda kapanış töreni düzenlendi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Kayalı, Emniyet Müdürü Halis Erdoğan, diğer protokol üyeleri ve öğrenci velilerinin katıldığı kapanış töreninde açılış konuşmasını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yaptı. Başkan Neşet Çağlayan, her yıl binlerce öğrenciye yaz spor okulları organizasyonu düzenlediklerini hatırlatarak, bu yıl 15 branşta açtığımız yaz spor okulları kurslarına 2 bin 200 civarında öğrencimiz katıldı. Yavrularımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için eğitimin yanı sıra sporda da destek olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımıza 35 antrenörümüz eşliğinde eğitim verdik dedi. Çağlayan, öğrenci velilerine de teşekkür ederek, velilerimizin çocuklarını bu tür organizasyonlara yönlendirmesi de takdir edilecek bir yaklaşım. Çocuklarımız yaz tatillerini hem spor yaparak hem de kötü alışkanlıklardan uzak durarak değerlendirmiş oldular dedi.

Sporculardan gösteri

Konuşmaların ardından Yaz Spor Okullarında bazı branşlarda eğitim alan sporcular birbirinden güzel ve renkli gösterilerini sergiledi. Tören protokol üyelerinin kurslara katılan öğrencilere sertifikalarını takdim etmesi ile tamamlandı.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık