solyanreklam
sagreklam

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRİYOR

Orhangazi’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen ancak daha önce bazı testlerde sorun yaşanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda tüm sorunlar giderildi. Ge

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRİYOR
  • 14 Ağustos 2018, Salı 0:00

Orhangazi’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen ancak daha önce bazı testlerde sorun yaşanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda tüm sorunlar giderildi. Geçtiğimiz günlerde tüm testleri de yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmet vermeye başlıyor.

Son inceleme İl Spor Müdürlüğünden

Yetişkinler için yarı Olimpik Havuz ile çocuklar için küçük havuzun yer aldığı, soyunma odaları ve tribünleri tamamlanan Havuzda geçtiğimiz günlerde yapılan testler sonrasında havuzun açılışa hazır olduğu belirlenmişti. Bursa İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünde görevli Havuz Okul Sporları Şube Müdürü Mesut Köse ile birlikte İl Gençlik Spor Müdürlüğü Havuz Operatörleri, Orhangazi İlçe Gençlik Spor Müdürü Eyüp Kayalı ve Belediye Başkan yardımcısı Tarık Erdem havuzdaki son incelemeleri yaptılar.

Bayram sonrası kurslar başlıyor

Hizmete hazır hale getirilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda Kurban Bayramı sonrasında Orhangazi Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü Yaz Spor Okulları Kapsamında yüzme kursları başlatıyor. Farklı yaş kategorilerinde başlatılacak olan yüzme kursları Kurban Bayramı bitiminde başlatılacak. Yaz Spor Okulları Yüzme Kurslarına kayıtlar İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Orhangazi Belediyesi Spor Müdürlüğü birimine yapılabilecek. Öte yandan Yaz Spor Okulları Yüzme Kursları tamamlandıktan sonra ise havuz belirli saatler aralığında vatandaşlara da açık olacak.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık