U-19 GENÇLER LİGİNİN BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN NEŞET ÇAĞLAYAN'DAN

U-19 GENÇLER LİGİNİN BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN NEŞET ÇAĞLAYAN'DAN
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen U-19 Birinci Amatör Küme ligi ilk hafta maçları ile başladı. U-19 Gençler Birinci Amatör kümede Gençlerbirliği ile Demirtaşspor Orhangazi Göl Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi.

Başlama vuruşu Çağlayan’dan

Ligin ilk hafta maçı nedeniyle Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Bursa Futbol İl Tertip Komitesi üyesi Ahmet Yılmaz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Eyüp Kayalı, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Muhammet Topal ve Demirtaşspor yöneticileri ile birlikte Gençlerbirliği-Demirtaşspor maçı öncesinde futbolcularla bir araya geldi. Takım kaptanları ve Hakem triosuna çiçek takdim eden başkan Neşet Çağlayan, sezonun ilk başlama vuruşunu da yaptı. Başkan Neşet Çağlayan tüm takımlara başarılı bir sezon dileyerek, umarım sakatlık olmadan kazasız belasız bir sezon yaşarız dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız