TÜRK HAVA KURUMU'NDAN BAŞKAN ÇAĞLAYAN'A TEŞEKKÜR

TÜRK HAVA KURUMU'NDAN BAŞKAN ÇAĞLAYAN'A TEŞEKKÜR
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Türk Hava Kurumu Orhangazi Şube Başkanı Muharrem Kolay, THK'ya her faaliyetinde destek olan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'a teşekkür plaketi takdim etti. Türk Hava Kurumu Genel Merkezi tarafından hazırlanan teşekkür plaketini Başkan Çağlayan'a sunan başkan Muharrem Kolay ve yöneticiler, THK çalışmaları ile ilgili de bilgi aktardılar. Başkan Çağlayan, yeni bir üniversite de kuran Türk Hava Kurumu’nun Türkiye’nin gözbebeği kurumlarından birisi olduğunu belirterek, THK’nın çalışmalarına çocuklarımızı daha fazla yönlendirmeli, havacılığı çocuklarımıza daha fazla sevdirmeliyiz dedi. Çağlayan, THK’nın bundan sonraki çalışmalarına her zaman destek olmaya devam edeceklerini de belirterek, THK yönetimine teşekkür etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız