TORSU BÖLGESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

TORSU BÖLGESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI
  • 14 Ağustos 2018, Salı 0:00

Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ova bölgesindeki bağlantı yollarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler İznik Yolu, DSİ pompası ve Torsu Tesisleri bölgesindeki 4 kilometrelik ova yolunda satıh kaplama asfalt çalışmalarına başladı. Alt yapısı hazırlanan yollarda bayram sonrasında asfaltlama yapılacak. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, şehir merkezi ve dış mahallelerin yanı sıra ova yollarında da özellikle çiftçilerin talepleri doğrultusunda yollarda düzenleme ve asfaltlama çalışması yaptıklarını belirterek, asfaltlama çalışmalarımız farklı bölgelerde aralıksız devam edecek dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız