ŞAMPİYON KARATECİLER BELEDİYE BAŞKANI ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Denizli'de yapılan Uluslararası Haldun Alagaş Karate Turnuvasında 5 birincilik, 5'de ikincilik elde eden, takım halinde de Turnuva şampiyonu olan Ramazan Erdoğan Karate ve İhtisas Kulüb&u

ŞAMPİYON KARATECİLER BELEDİYE BAŞKANI ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Denizli'de yapılan Uluslararası Haldun Alagaş Karate Turnuvasında 5 birincilik, 5'de ikincilik elde eden, takım halinde de Turnuva şampiyonu olan Ramazan Erdoğan Karate ve İhtisas Kulübü sporcuları madalya ve kupaları ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Bazı öğrenci velileri ile Antrenör Ramazan Erdoğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette başkan Çağlayan şampiyon sporcuları kutladı, daha büyük başarılar için kendilerine düşen ne varsa yapacaklarını ifade etti. Antrenör Ramazan Erdoğan ise başkan Çağlayan'a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız