MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI TAMAMLANDI

MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI TAMAMLANDI
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Marmara Belediyeler Birliği’nin encümen toplantısı Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Balıkesir’de gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın da 4 dönemdir Encümen üyeliği görevini yürüttüğü Marmara Belediyeler Birliği’nin başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal başkanlığında gerçekleştirilen encümen toplantısının öncesinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu belediye başkanlarını Balıkesir’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, konuk belediye başkanlarına çeşitli hediyeler takdim etti. Daha sonra ise Birlik Encümen toplantısı Mevlüt Uysal başkanlığında gerçekleştirildi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız