BAŞKAN ÇAĞLAYAN KURBAN BAĞIŞINI TÜRK KIZILAYI'NA YAPTI

BAŞKAN ÇAĞLAYAN KURBAN BAĞIŞINI TÜRK KIZILAYI'NA YAPTI
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kurban Bağışını Türk Kızılayı’na yaptı. Her yıl Türk Kızılayı’na kurban bağışında bulunan Müjdat Gürsoy bu yıl da aynı geleneği sürdürdü. Türk Kızılayı Orhangazi Şube Başkanı Müjdat Gürsoy, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette başkan Çağlayan’a Türk Kızılayı’nın Orhangazi’deki faaliyetlerini anlatan Müjdat Gürsoy, yurt içi ve yurt dışı kurban bağışlarının da devam ettiğini ifade etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türk Kızılayı’na Kurban Bağışını gerçekleştirdi, ardından şube başkanı Müjdat Gürsoy’dan bağış makbuzunu aldı.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız