BAŞKAN ÇAĞLAYAN IHH'NIN YENİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ÇAĞLAYAN IHH'NIN YENİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

İnsani Yardım Vakfı (IHH) Orhangazi Şubesi’nin yeni yönetimi başkan Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Geçen ay yapılan görev değişimi ile Mücahit Hatipoğlu’nun yerine IHH Orhangazi Şube Başkanlığına getirilen Kasım Kurt, yeni yönetimi ile birlikte Başkan Neşet Çağlayan’a IHH’nın son dönemdeki çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar ile ilgili bilgi aktardılar. Kurban Bayramı öncesinde IHH’nın yapacağı Kurban bağışı çalışmaları ve diğer faaliyetlere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür eden Kasım Kurt, özellikle yetim barındırma ve diğer insani yardımlar konusunda önümüzdeki dönemde yeni kampanyalar başlatacaklarını ifade etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan IHH’nın tüm faaliyetlerinde bugüne kadar ellerinden gelen desteği verdiklerini ve bundan sonraki kampanyalarda da yine proje ortaklığına devam edeceklerini ifade etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız