BAŞKAN ÇAĞLAYAN HALKOYUNLARI EKİBİNİ ROMANYA'YA UĞURLADI

BAŞKAN ÇAĞLAYAN HALKOYUNLARI EKİBİNİ ROMANYA'YA UĞURLADI
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Romanya'da düzenlenecek olan Uluslararası Carpati 2018 Halkoyunları Festivali ve yarışmalarına katılacak olan Orhangazi Belediyesi Halkoyunları Ekibi Romanya'ya gitti. 30 kişilik halkoyunları ekibi kafilesini belediye başkanı Neşet Çağlayan uğurladı. Çağlayan, ekibin Romanya'da Orhangazi ve Türkiye'yi temsil edeceğine inandığını ifade etti. Ekip 16 Ağustosta yurda dönecek.

Ekip Türkiye’yi temsil edecek

Romanya’nın Piteşti Kentinde bu yıl 35.si düzenlenecek olan Carpati 2018 Uluslararası Halkoyunları Festivali’nde Türkiye’yi Orhangazi Belediyesi Halkoyunları ekibi temsil edecek. 16 Ağustos tarihine kadar sürecek olan festival ve yarışmalardan sonra ekip Türkiye’ye dönecek.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız