solyanreklam
sagreklam

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

ŞANLI ZAFER KUTLANDI 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.Yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Orhangazi’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Orh

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

ŞANLI ZAFER KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.Yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Orhangazi’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Orhangazi’de kutlamalar Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirildi.

 

Türk tarihine altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zaferinin 96.yıldönümü Zafer Bayramı Orhangazi’de sabah saatlerinde Cumhuriyet Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutan vekili Per.Astsb.Bçvş İsmail Bilgi, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Coşkun, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, Emniyet Müdürü Halis Erdoğan, siyasi partilerin ilçe başkanları, Şehit Aileleri, Gaziler, STK temsilcileri, öğrenci ve vatandaşların katıldığı törende Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Garnizon Komutanlığı adına Askerlik Şubesinde görevli Astsb.Bçvş.İsmail Bilgi günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yaptı. Törende daha sonra öğrenciler şiir okudu. Alandaki kutlamalar şehitler için yapılan dualarla sona erdi. Cumhuriyet Alanı’ndaki kutlama programının ardından Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Kaymakamlık Makamında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Garnizon Komutan vekili Per.Astsb. İsmail Bilgi, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Coşkun ile birlikte kutlamaları kabul etti. 

 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık