BELEDİYE BAŞKANIMIZ İRFAN TATLIOĞLU'NUN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

MAHALLE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İRFAN TATLIOĞLU'NUN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 21:15

Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, her zaman olduğu gibi Mahalle ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Bugün de Çöreler Mahallesini ziyarette bulunan Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu hem Vatandaşlarımızın 24 Haziran Genel seçimlerinde vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti, hem de Mahallenin eksiklerini yerin de tespit ederek yapılan çalışmaları yerinde takip etti. Çalışmaları yerinde takip ederken mahalle muhtarı, azalar ve halkla bir araya gelen Başkanımız Tatlıoğlu Mahallede yapılması gereken eksiklerin biran önce giderilmesi için çalışmalarının devam ettiğini ve her zaman vatandaşlarımızın yanın da olduklarını dile getirdi. Başkanımız İrfan Tatlıoğlu " Devletimize Allah zeval vermesin, bu Devlet güçlü olduğu sürece hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. Vatandaşlarımız büyük bir sevgi seli ile Başkanımız İrfan Tatlıoğlu’nu karşılarken, bugüne kadar Mahallede yapılan hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.