Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu'nu, TÜGVA Temsilcileri ve gençleri makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu'nu, TÜGVA İl Başkanı Fatih Kaya, TÜGVA İl Başkan Yardımcısı Murat Atlı, TÜGVA İl Üniversite Koordinatörü Bahri Özdemir, TÜGVA İl Spor Koordinatörü Mustafa Yıldız, Orhaneli TÜGVA Temsilcisi Kemalettin Özcan ve Orhaneli TÜGVA gençleri makamında ziyaret etti.Daha sonra Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, TÜGVA Temsilcileri ve gençleriyle iftar yemeğine katıldı.

• 18 Mayıs 2018, Cuma 14:00