MUDANYALILAR GURUR DUYMAYA DEVAM ETSİN

Mudanya’yı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirerek, gurur duyulacak bir kent yarattıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Görevde olacağımız 5 yıl 6 ay 23 gün boyunca, yapacak daha çok işimiz var. Mudanyalılar gurur duymaya devam etsin” dedi.

MUDANYALILAR GURUR DUYMAYA DEVAM ETSİN
  • 08 Eylül 2018, Cumartesi 6:48

Mudanya Belediyesi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülerek, komisyonlara havale edildiği mecliste konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bundan tam 4 yıl 5 ay önce Mudanyalılara iki dönemde 100 projeyi hayata geçireceğinin sözünü verdiğini hatırlattı. Mudanya’yı geleceğe taşıyacak projelerin yüzde 90’ını hayata geçirdiklerini belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “5 yıl 6 ay 23 günüm daha var. 100 projeyi 2 dönem için yaptım ve gerçekleştireceğim. Bununla birlikte Mudanya’nın 30 yılda yaptıklarının 30 katını 4 yıl 5 ay 7 günde yaptım. Sponsor kullanmadan, dışarıdan destek almadan bir kuruşluk işi bir kuruşa yaparak, alın terimizle çalıştık. 2019’da hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bütün birimlerimize teşekkür ediyorum. Mudanyalılar gurur duymaya devam etsin” diye konuştu.

Meclis’te Tirilye girişinde belediye mülkünde bulunan halı sahanın otopark alanı olarak kullanılmasına yönelik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen futbol sahasının tahsisinin kaldırılmasıyla ilgili madde de komisyona havale edildi.