solyanreklam
sagreklam

Mudanya Lezzet Şenliği'ne görkemli final

Mudanya’nın değerlerini düzenlediği festival ve şenliklerle yaşatmayı sürdüren Mudanya Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Lezzet Şenliği, Gökhan Tepe’nin görkemli konseriyle sona erdi.

Mudanya Lezzet Şenliği'ne   görkemli final
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Mudanya’nın değerlerini düzenlediği festival ve şenliklerle yaşatmayı sürdüren Mudanya Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Lezzet Şenliği, Gökhan Tepe’nin görkemli konseriyle sona erdi. Üç gün boyunca Mütareke Meydanı’nda yaşanan coşku, Gökhan Tepe’nin konseriyle doruğa ulaştı.

Mudanya Belediyesi’nin, birbirinden farklı kültürlerle renklenen Mudanya’nın mutfağını tanıtmak için geleneksel hale getirdiği Lezzet Şenliği, sona erdi. Mütareke Meydanı’nda üç gün boyunca süren etkinlik sonunda Gökhan Tepe, görkemli bir konsere imza attı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen şenlikte 84 stant kurulurken, yöresel tatlar, el sanatları ve hediyelik eşyalar Mudanyalıların beğenisine sunuldu. Şenlik kapsamında düzenlenen En Lezzetli Zeytinyağlı ve Tatlı Yarışması yoğun ilgi gördü. Zeytinyağlı yemek kategorisinde Sevilay Kutlusan birinciliği alırken, Makbule Balcı ikinci ve Güler Orhan üçüncü seçildi. En lezzetli tatlı yarışmasında ise Seyhan Dura birinci, Alevi Kültür Derneği ikinci ve Beyhan Kaya üçüncü oldu. Şenliğin ikinci gününde Mudanya; halk oyunları, illüzyon gösterileri ve Mudanya’nın sevilen gruplarından Alt Cadde konseriyle renklendi.
COŞKU DORUĞA ULAŞTI
Mudanya’da üç gün boyunca süren coşku, Gökhan Tepe’nin konseriyle doruğa ulaştı. Lezzet Şenliği’nin son gününde Mudanya Bandosu eşliğinde İskele Meydanı’ndan Mütareke Meydanı’na yürüyüş düzenlenirken, yürüyüşün sonunda katılımcılara helva ikramı yapıldı.  Konser öncesinde konuşma yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, göreve geldiğinde Mudanya’nın var olan tüm değerlerini yaşatma sözü verdiğini hatırlatarak, “Bugün tüm sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimizle birlikte herkesin gurur duyacağı bir Mudanya için çalıştık. Kimseye karşı ötekileştirme yapmadık. Beni sevsin veya sevmesin. Oy versin ya da vermesin. Bizim belediyemizde adalet, eşitlik vardır. Bizim anlayışımıza göre yandaş yoktur, bizde paydaş yurttaş vardır. Herkes eşittir bizde. Söz verdiğimiz bütün hizmetleri her bir Mudanyalı için yerine getiriyoruz. Köylerimizden merkez mahallelerimize varana kadar. Temiz, dürüst, ahlaklı insanlarla yürüyoruz. Bundan sonra da Mudanya için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık