MUDANYA ANTİKA GÜNLERİ BAŞLIYOR

• 30 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenleyeceği “Antika Günleri” ile binlerce eseri antika tutkunlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Geçmişten gelen en nadide eserler, tüm yaşanmışlıklarıyla 1-5 Ağustos tarihleri arasında Mütareke Meydanı’nda sergilenecek.

Mudanya Belediyesi, geçmişle geleceği, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da buluşturuyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Antika Günleri” ile geçmişten gelen en nadide eserler, tüm yaşanmışlıklarıyla 1-5 Ağustos tarihleri arasında Mütareke Meydanı’nda sergilenecek.  Antika bir esere sahip olmak ya da nostaljiyi derinden yaşamak isteyenleri etkinliğe davet eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Geçmiş nesillerin bıraktıklarını yaşatmak bir kültürdür. Kültürlerin kardeşliğinin yaşandığı kent olan Mudanya’da geçmişin izlerini geleceğe taşımayı sürdürürken, bu çalışmalarımızı şenlik ve festivallerle destekliyoruz. Geçmişle buluşmak isteyen antika meraklılarını etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU