BAYRAM ŞEKERLERİ BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN

• 15 Haziran 2018, Cuma 0:00

Ramazan ayı boyunca her mahallede kurulan iftar sofrasında Ramazan ayının bereketini Mudanyalılarla paylaşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ramazan Bayramı’nda çocukları da ihmal etmedi. Mudanya ve Güzelyalı’da Mudanyalıların bayramını kutlayan Başkan Türkyılmaz, çocukları da şekerle sevindirdi. Mudanya Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Halit Ahman Parkı ile Güzelyalı Atatürk Parkı’nda çocuklarla bir araya gelen Başkan Türkyılmaz, “Bir ay boyunca Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu mahallelerimizde hemşehrilerimle birlikte yaşadık. Aynı iftar sofrasında lokmamızı paylaştık, oruçların açılmasının ardından düzenlediğimiz gösterilerle birlikte güldük. Bugün de ülkemizin aydınlık geleceği çocuklarımızla birlikteyiz. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri çok sevindiriyor. Ülkemizin geleceği olan bu çocukların mutlu olması için çalışıyoruz. Onlar için sağlıklı geleceği hep beraber hazırlayacağız” diye konuştu. Çocuklar, kendilerine şeker veren Başkan Türkyılmaz’ın elini öpüp, teşekkür etti.