solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN İKİZLERE “HOŞGELDİN” ZİYARETİ

Mudanya’da yeni doğan bebeklere hoş bir sürpriz yaparak ev ziyaretlerinde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çiçeği burnunda ebeveynlerin sevinçlerine de ortak olmaya devam ediyor.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN İKİZLERE “HOŞGELDİN” ZİYARETİ
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 7:05

Mudanya’da yeni doğan bebeklere hoş bir sürpriz yaparak ev ziyaretlerinde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çiçeği burnunda ebeveynlerin sevinçlerine de ortak olmaya devam ediyor. Anne ve bebek sağlığına hizmet veren Uğur Böceği projesi kapsamında Zeytin Dalı ekibiyle çiçeği burnunda ebeveynleri ve yeni doğan bebekleri ziyaret eden Başkan Hayri Türkyılmaz, belediye atölyesinde üretilen beşikleri ve bebek setlerini, Mudanya’nın uğur böceklerine ulaştırıyor. Mudanyalı olarak dünyaya gelen bebeklerin bu farkı, doğduğu ilk günden hissedebilmelerini istediklerini dile getiren Başkan Hayri Türkyılmaz, Pars ve Pera Mutlusu adlı ikizler ile Tuna Tunç bebekleri ziyaret etti.

“BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYORUZ”

Hastalıkta, sağlıkta, vefatta, doğumda hemen hemen her konuda vatandaşlarının yanında olduklarını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Sosyal belediyecilik alanında, başarılı işlere imza atıyoruz. Yatağa bağlı, engelli ya da yaşlı vatandaşlarımızın yardımına nasıl koşuyorsak aynı şekilde yeni bebekleri olmuş ailelerin de yanındayız” dedi. Türkyılmaz, “Mudanya’mızda bir bebek dünyaya geldiğinde ailenin talebi doğrultusunda ekibimizle yanlarında olmaya, sosyal belediyecilikte örnek ve başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık