ATATÜRK PARKI TİRİLYE'YE YAKIŞACAK

• 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Mudanya’ya yeni yaşam alanları kazandırmayı sürdüren Mudanya Belediyesi, Tirilye Atatürk Parkı yenileme projesinin çalışmalarına başladı. Söz verdiği bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya hizmet ayrıcalığını yaşamaya devam edecek” dedi.

Mudanya Belediyesi, Mudanya’nın daha yaşanabilir ve modern bir görünüme kavuşması adına yeşil alanların sayılarını artırmaya devam ediyor. İlçe merkezinden kırsala kentin dört bir yanında yer alan parklardaki yürüyüş yolu, spor aleti ve oyun grupları yenilenirken, kente yeni yaşam alanları da kazandırılıyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın sözünü verdiği Tirilye Atatürk Parkı yenileme projesinin çalışmaları başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sonrasında Tirilye Atatürk Parkı yepyeni bir görünüme kavuşacak. Toplamda 410 metrekare yeşil alan, 470 metrekare sert zemin olarak tasarlanan parkta, Atatürk heykeli, dinlenme ve oturma alanları yer alacak, ağaç sayısı artırılacak. Tirilye Atatürk Parkı’nın yanı sıra sahilde bulunan Atatürk Çeşmesi de yenilenecek. Yeşil alanlar genişletilecek ve çiçeklerle park alanı renklendirilecek. Her yaştan Mudanyalıyı sosyal demokrat belediyecilik anlayışının ayrıcalıklarını yaşatacak hizmetlerle buluşturduklarını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Seçim döneminde 100 projeyi hayata geçireceğimin sözünü vermiştim. 4 yıllık süreçte ne söz verdiysek yaptık. Bu yılı ve önümüzdeki dönemi yatırım yılı ilan ettik. Önem verdiğimiz projeler çok kısa sürede Mudanyalıların hizmetine açılacak. Geldiğimiz noktada kentsel yaşam kalitesi, tarihi, kültürel doku ve etkin belediye yönetimiyle anılıyoruz. Mudanya hizmet ayrıcalığını yaşamaya devam edecek” dedi.