solyanreklam
sagreklam

Saruhanlı 'da Ağaçlar Kışa Hazırlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesi için Saruhanlı’da ağaçlarda bakım çalışması başlattı. Daire başka...

Saruhanlı 'da Ağaçlar Kışa Hazırlanıyor
  • 19 Ekim 2018, Cuma 11:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesi için Saruhanlı’da ağaçlarda bakım çalışması başlattı. Daire başkanlığına bağlı ekipler ağaçların kışlık bakımını yaparak, yol kenarlarında, parklarda kuruyan ve tehlike arz eden ağaçların budamasını gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı bir yandan kente yeni yeşil alanlar kazandırırken bir yandan da mevcut yeşil alanların rutin bakımını yapıyor. Bu kapsamda Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Saruhanlı’da mevsim şartlarına bağlı olarak ağaçları bakıma aldı. Yürütülen çalışmaları Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Şube Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin de takip etti.  Ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yapılan çalışmada daire başkanlığına bağlı ekipler, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçların bakım çalışması yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık