solyanreklam
sagreklam

Salihli Otobüs Duraklarında Hummalı Çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Salihli ilçesi içerisindeki trafiğin güvenli ve düzenli biçimde akışını sağlamak ve durakların önüne ar...

Salihli Otobüs Duraklarında Hummalı Çalışma
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 14:56

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Salihli ilçesi içerisindeki trafiğin güvenli ve düzenli biçimde akışını sağlamak ve durakların önüne araç parklanmasının önüne geçmek amacıyla yolları sarı çizgiyle ayırdı. Ekipler ayrıca durakların temizliklerini de yaparak vatandaşların kullanımına sundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde otobüs durakları önünde oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçmek amacıyla sarı çizgi uygulamasını gerçekleştirdi. Duraklardaki yanlış parklanma sonucu trafikte yaşanan zaman kaybı ve sıkışıklığın ortadan kaldırılması için muhtelif durakların yolcu alma ve indirme aralığı sarı şeritli çizgilerle belirgin hale getirildi. Bunun yanı sıra Salihli Otobüs Terminali temizlik personelleri tarafından durakların temizliği de yapıldı. Vatandaşların durakları güvenli bir şekilde kullanması için ihtiyaç duyulan çalışmaların periyodik olarak sürdürüleceği belirtildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık