solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor Deplasmanda 3 Puan Peşinde

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta hafta içi mesaisinde konuk ettiği Şanlıurfaspor’u Ufukhan, Yaser ve Tayyib’in golleriyle 3-0 mağlup ederek puanını 14’e çıka...

Manisa Büyükşehir Belediyespor Deplasmanda 3 Puan Peşinde
  • 19 Ekim 2018, Cuma 12:19

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta hafta içi mesaisinde konuk ettiği Şanlıurfaspor’u Ufukhan, Yaser ve Tayyib’in golleriyle 3-0 mağlup ederek puanını 14’e çıkaran ve 3. sıraya yükselerek iç sahada aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor,Konya Anadolu Selçukspor’la Pazar günü saat 14.30’da oynayacağı maça odaklandı. İlk deplasman galibiyetini Konya’da almanın hesaplarını yapan temsilcimizde hazırlıklar yarın Konya’da yapılacak antrenmanla tamamlanacak.

Şanlıurfaspor galibiyetiyle TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta puanını 14’e çıkaran ve 3. sıraya yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Konya Anadolu Selçukspor maçına çevrildi. Şanlıurfaspor’u mağlup ederek iç sahada 4’te 4 yapan, şimdi de ilk deplasman galibiyetini Konya’da alarak zirve yarışında daha da iddialı konuma gelmek isteyen temsilcimiz hazırlıklarını bu sabah Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Hazırlıklar Yarın Konya’da Tamamlanacak
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Konya Anadolu Selçukspor maçının hazırlıklarını yarın Konya’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda Zonguldak Kömürspor, Bugsaşspor, Pendikspor ve Şanlıurfaspor’u mağlup etmeyi başaran temsilcimiz deplasmanda oynadığı maçlarda ise Kırklarelispor ve Bandırmaspor ile berabere kaldı, Etimesgut Belediyespor ve Tarsus İdman Yurdu’na ise mağlup oldu.
Karşılaşmanın Hakemi Burak Özcan
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 9. hafta maçlarını yönetecek olan hakemler belli oldu. Pazar günü saat 14.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan Konya Anadolu Selçukspor-Manisa Büyükşehir Belediyespor mücadelesini Burak Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını ise Hamdi Tontu ve Hidayet Zeybek yapacaklar. Alirıza Altunbakır ise dördüncü hakem olarak saha kenarında olacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık