solyanreklam
sagreklam

Esentepe'ye Kesintisiz İçme Suyu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlara kesintisiz içme suyu temini için bir buçuk kilometrelik hat döşeme çalışma...

Esentepe'ye Kesintisiz İçme Suyu
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 19:20

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlara kesintisiz içme suyu temini için bir buçuk kilometrelik hat döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki yerleşim yerlerinin altyapı ihtiyaçları doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde de vatandaşlara kesintisiz içme suyu temini için çalışmalara başladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan MASKİ ekipleri, mahalleye bir buçuk kilometre uzunluğunda içme suyu hattı inşa ediyor.
“Cengiz Başkanımız sayesinde her gün bayram yapıyoruz”
Büyükşehir ve MASKİ’nin her konudaki başarılı çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Mahalle Muhtarı İbrahim Gürer, “Mahallemize yapılan hizmetlerden nasıl memnun olmayalım. Bizleri öyle sıkıntılardan kurtarıyorlar ki memnuniyetimizi ifade etmek için gerçekten kelimeler yetmiyor. Muhtar olarak hizmetler karşısında en çok ben seviniyorum. Mahallemde olan bu ve diğer hizmetlerden dolayı gurur duyuyoruz. Cengiz Başkanımız sayesinde her gün bayram yapıyoruz. Allah O’nu başımızdan eksik etmesin. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ayrı ayrı teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık