solyanreklam
sagreklam

Bebekler Büyükşehir İle Mutlu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek bebeklere ‘Hoş Geldin’ ailelerine ise hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Aileler...

Bebekler Büyükşehir İle Mutlu
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 17:08

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek bebeklere ‘Hoş Geldin’ ailelerine ise hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Ailelerin bebek heyecanlarını ve sevinçlerini paylaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ailelere hediyelerini takdim ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yaptıkları hizmetlerin yanında sosyal belediyecilik anlamında da çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bebek heyecanı yaşayan aileleri ziyaret ederek mutluluklarına ortak olmayı sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, bebek heyecanı yaşayan aileleri ziyaret ederek bebek heyecanlarını ve sevinçlerini paylaştı. Ebe Gülşah Filiz ile birlikte Çalışkan ailesinin Hamza bebeği, Ulu ailesinin Nilda Eylül bebeği ve Şahan ailesinin Elif bebeğini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ebe Gülşah Filiz, aileleri bebek bakımı ve sağlığı konusunda bilgilendirirken aynı zamanda bebeklerin sağlıklarını da kontrolden geçirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ailelere bebek için hazırlanan çantayı hediye ederek, sağlıklı mutlu günler dileklerini iletti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık