Başkan Sözlü Engelli Çocukların İlk Uçuş Heyecanına Ortak Oldu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen yamaç paraşütü uçuşu etkinliğine katıldı.

Başkan Sözlü Engelli Çocukların İlk Uçuş Heyecanına Ortak Oldu
  • 03 Aralık 2018, Pazartesi 7:01

HEYECANINI YAŞADILAR

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Havacılık Sporları Kulübü (AHAS) iş birliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenen yamaç paraşütü etkinliği ile engelli çocuklar ilk uçuş deneyimlerini yaşadı. Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe mevkisinde bir araya gelerek yamaç paraşütüyle tandem (ikili) atlayış yapan engellileri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de yalnız bırakmadı.

“SEVGİNİN OLDUĞU YERDE ENGEL OLMAZ”

Engelli çocuklarla bir araya gelerek onların heyecanına şahitlik eden Başkan Hüseyin Sözlü, orada engelli çocukların aileleri ile sohbet ederken “Sizler özel ailelersiniz, hayatını gerçek anlamıyla evlatlarına adayan ailelersiniz… Her daim yanınızdayız. Kentin belediye başkanı olarak özellikle ifade ediyorum ki sevginin olduğu yerde engel olmaz, Adana’da sevginin, hoşgörünün gücüne inanan bir belediye başkanı var, gönlünüz rahat olsun” dedi.