Barbaros Mahallesi'nde Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Barbaros Mahallesi’nde 600 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamlandı.

Barbaros Mahallesi'nde Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 15:47

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere ve menfezlerde yaptığı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Barbaros Mahallesi'nde de dere temizlik çalışmasını tamamladı. Muhtar ve vatandaş talebi üzerine mahallede toplamda 600 metrelik alanda gerçekleştirilen temizlik çalışması ile vatandaşların kış mevsiminde sıkıntı yaşamasının önüne geçildi.
“MASKİ sayesinde yağışlı havalardan korkmuyoruz”
Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, “Mahallemizde bulunan derenin içinde biriken pisliklerden dolayı hem tıkanıklık hem de görüntü kirliliği de oluşmuştu. Sağolsun MASKİ ekipleri talebimize anında cevap vererek deremizi temizledi. MASKİ sayesinde yağışlı havalardan korkmuyoruz. Büyükşehir ve MASKİ’nin hizmetlerinden memnunuz.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ yetkililerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.