solyanreklam
sagreklam

ASKİ Genel Müdürü Oprukçu’ya Görkemli Veda

ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli (Konya) Belediye Başkan Adayı olarak Adana ile görkemli bir törenle helalleşip vedalaştı.

ASKİ Genel Müdürü Oprukçu’ya Görkemli Veda
  • 03 Aralık 2018, Pazartesi 6:57


KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMEK ÜZERE ADANA İLE VEDALAŞTI

2009’da başlayan Ereğli (Konya) Belediye Başkanlığı’na 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde virgül koyarak Adana Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayan ve son olarak ASKİ Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Hüseyin Oprukçu, kaldığı yerden devam etmek üzere Dünya Konya ve Ereğliler Spor Dayanışma Derneği’nin düzenlediği, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katıldığı dayanışma gecesinde Adana’da yaşayan Ereğlili hemşerilerinin arasında Adana ile helalleşti.

“HUZUR ŞEHRİ EREĞLİ’Yİ İNŞA ETMEYE GİDİYORUM”

Düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde hemşerileri ve Adana’daki mesai arkadaşları, dostları ile bir araya gelen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, burada yaptığı konuşmaya yol arkadaşlığı yapma şerefini yaşattığı için Başkan Sözlü’ye ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek başladı. “Nerede hizmetimize ihtiyaç olursa orada emre amadeyiz” diyerek konuşmasını sürdüren Oprukçu, “Ölmek söz konusu olduğunda öldük, çalışmak söz konusu olduğunda da hiç kaçmadık. Adana için Hüseyin Sözlü ne kadar önemliyse Ereğli için de Hüseyin Oprukçu o kadar önemli. Çünkü bu memleketin bu milletin geleceği için vakfedilmiş ömürlerin sahipleri. Huzur şehri Ereğli’yi inşa etmeye mecburuz hatta mahkumuz. Vilayet Ereğli’de, açı açsızı olmayan bir Ereğli’yi Milliyetçi Hareket Partili Hüseyin Oprukçu olarak gidiyorum” diyerek sözlerini noktalandırdı.

“ADANA’DAKİ KOŞTURMASININ KARŞILIĞINI EREĞLİ’DE ALACAKTIR”

Yaklaşık beş yıldır Adana Büyükşehir Belediyesi’nde yol arkadaşlığı, kente hizmet noktasında gönüldaşlık yaptığı Oprukçu’yu veda gecesinde yalnız bırakmayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, konuşmasında belediye başkanlığının ardından bürokratlığın zor bir görev olduğunu ancak Oprukçu’nun kendisini kırmadığını, bir dönem O’nunla yol arkadaşlığı yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken “8 Aralık’ta büyük bir kalabalıkla Hüseyin Bey’i Adana’dan uğurlayacağız. Ereğli’ye vardığımızda da Adana’da ne kadar sevildiğini gösterip hemşerilerine ‘niye ara verdiniz ayıp ettiniz’ diye de hatırlatacağız.Kendisi için de muhakkak ki Adananın yoğun koşturması kondüsyonunu yüksek tutmuştur, bunun karşılığını Ereğli’de alacaktır. Yolu açık olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Sözlü ve Hüseyin Oprukçu birlikte halay çektiler. Coşkuyla süren ve renkli görüntülere ev sahipliği yapan gece hafızalara ‘görkemli veda’ olarak kazındı.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık