Adanalı Şehidin Oğluna Başkan Sözlü Kirve Oldu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adanalı şehit Ergün Karaca’nın oğlu Ergün’e kirvelik yaptı.

Adanalı Şehidin Oğluna Başkan Sözlü Kirve Oldu
  • 03 Aralık 2018, Pazartesi 5:56

BABASININ ŞEHADETİNİN ÜÇÜNCÜ YILINDA SÜNNET OLDU

2015 yılında Mardin’in Artuklu İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin yola tuzakladığı bombanın askeri ve sivil personeli taşıyan servis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ergün Karaca’nın oğlu Ergün, babasının şehadetinin üçüncü yılında sünnet oldu.

KİRVESİ BAŞKAN SÖZLÜ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova İlçe Başkanı hasan Öztuğ, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Emin Canlı, Çukurova ve Sarıçam İlçe Başkanlarının da katıldığı, Adana Şehit Aileleri Derneği binasında düzenlenen sünnet töreninde minik Ergün’ün kirvesi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü oldu.

“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ BAŞ TACIMIZDIR”

Sünnet merasiminde konuşan Başkan Sözlü, kanları ve canları ile üzerinde yaşadığımız toprakları vatan kılan şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmayı büyük bir sorumluluk ve görev olarak gördüğünü ifade ederken minik Ergün’ün vatanına milletine babası gibi sadık bir evlat olmasını temenni etti.