solyanreklam
sagreklam

Mersin Büyükşehir, Pırıl Pırıl Sokaklar İçin Görevde

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın işbirliğiyle sahada görev alan ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Mersin Büyükşehir, Pırıl Pırıl Sokaklar İçin Görevde
  • 20 Mayıs 2020, Çarşamba 1:05

browser hatası supports HTML5 video

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde daha temiz ve düzenli bir Mersin yaratmak için sürdürdüğü hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın işbirliğiyle sahada görev alan ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Kentin genelinde sokak, cadde ve bulvarları temizleyen ekipler, refüj, kaldırım ve yol kenarlarını da biriken çeşitli atıklardan arındırıyor. Bu kapsamda, Akdeniz İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde başlayan temizlik çalışmaları kapsamında ekipler, ilk olarak toz, toprak ve biriken çeşitli atıkları greyder yardımıyla zeminden temizliyor. Temizlenen zemin süpürüldükten sonra arazöz yardımıyla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Özgürlük Mahallesi’nde zemin temizliği çalışması

Tam teçhizatlı ekipmanları ile ekipler, tertemiz bir Mersin için sıcak havaya rağmen sahada yerini alıyor. Akdeniz İlçesi’nin Özgürlük Mahallesi’nde hummalı bir çalışma başlatan ekipler, Tırmıl Sanayi Sitesi’ne kadar yol temizliği çalışması gerçekleştirdi. Refüj, kaldırım ve yol kenarlarında biriken toz, toprak ve çamuru greyder yardımıyla temizleyen ekipler biriken atıkları kamyonlara yükledi. Atıklardan arındırılan yüzey süpürge araçlarıyla süpürüldükten sonra arazöz ile yıkanarak hijyenik hale getirildi.

Ekipler, kamyonlara yüklenmiş atıkları Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü’nün belirlediği döküm alanlarına gönderdi. Büyükşehir ekipleri, kentin dört bir yanını pırıl pırıl yapmak için gece-gündüz temizlik çalışmalarını sürdürecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık