solyanreklam
sagreklam

Kayıp Keçileri Zabıta Ekipleri Buldu

Kayıp Keçileri Zabıta Ekipleri Buldu

Kayıp Keçileri Zabıta Ekipleri Buldu
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl’na bal zabta ekipleri kurban bayram için Ar’dan getirilen ve sahibi tarafndan kaybedilen 5 kurbanlk keçiyi bularak sahibine teslim etti.

Büyükehir Belediyesi’ne polis ekipleri tarafndan yaplan babo keçi ihbar üzerine zabta ekipleri hemen harekete geçti. Toroslar ilçesi Yalnayak mahallesi civarnda bulunan 5 babo küçükba hayvan teslim alan ekipler, Tarsus Hayvan Park’na teslim etti.

Tarsus Hayvan Park’nda ksa süre misafir edilen keçilerin veteriner hekimler tarafndan salk kontrolleri gerçekletirildi. Yaplan aratrmalar neticesinde keçilerin sahibine ulaan zabta ekipleri, hayvan nakil belgesi ve hayvanlarn küpelerindeki numaralar eletirilerek, hayvanlar sahibine teslim etti.

Ar’dan alp kamyonla Mersin’e getirdii hayvanlarn kaybeden ve ksa sürede bulunduu  için de akn olduunu ifade eden koyunlarn sahibi Talha Erat, “Hayvanlarm kurbanlk için Ar’dan aldm. Kamyona yükleyip getirdim. Getirdiim gece yorgunluktan uyuyakalmm, o esnada hayvanlar kaybettim. Sonra Büyükehir Belediyesi Zabtalarnn hayvanlarm bulduunu duydum. Yanlarna gittim. Zabta arkadalarmz hayvanlarm Tarsus Hayvan Park’na teslim etmiler. imdi geldim hayvanlarm gördüm. Hayvanlarm salkl bir ekilde teslim aldm. Büyükehir Belediyesi Zabta ekiplerine ayr ayr sayg ve sevgilerimi iletiyorum, teekkür ediyorum. Allah onlara zeval vermesin” dedi.

Tarsus Hayvan Park’nda Biyolog olarak görev yapan ve sahibine teslim edilene kadar keçilerin bakm ile ilgilenen Altay Atl, “Hayvanlarn hepsini tek tek kontrol ederek, herhangi bir salk sorunlarnn olup olmadn inceledik. Darda geçirdikleri gün zarfnda ufak tefek yaralar olmu. O yaralar tedavi ettik. Uygun bir ortama yerletirerek, beslenme ve bakmlarn gerçekletirdik” eklinde konutu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık