solyanreklam
sagreklam

Büyükşehirle Engeller Kalkıyor

Büyükşehirle Engeller Kalkıyor

Büyükşehirle Engeller Kalkıyor
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Muhtarlklara engelli rampas

 

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan daha önce bakm-onarm ve boya ileri tamamlanan muhtarlk binalarna, engelli vatandalarn daha kolay ulaabilmeleri için engelli rampas yaplmaya balad.

 

Mersin Büyükehir Belediyesi Muhtarlk leri Dairesi Bakanl tarafndan yürütülen çalmalar çerçevesine kent merkezi ve ilçelerde bakm-onarm, tadilat ve boya ileri tamamlanan muhtarlk binalar yeni yüzüyle vatandaa hizmet verirken, imdi de yaplan engelli rampalar sayesinde engelli vatandalarn muhtarlklara ulam daha kolay olacak.

Kent merkezinde ihtiyaç duyulan 10 muhtarla yaplan engelli rampalarnn yannda, projesi tamamlanan 5 muhtarla daha engelli bireylerin ulamnda engelleri kaldracak rampalar ina edilecek.

Mahallesine ve muhtarlklarna verilen hizmetler nedeniyle Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkürlerini ileten Limonluk Mahalle Muhtar Aysel Balayc, “Daha önce muhtarlmzn giriinde merdiven vard ve çok yüksekti. Engelliler, bebek arabas ile gelenler çkamyordu. Ben çkp yardm ediyordum muhtarlmza girebilmeleri için. Çektikleri zorluk nedeniyle isyan ediyorlard ve buraya çkmaya çalrken defalarca düenler de oluyordu. Büyükehir Belediye Bakanma muhtarlmza yaptrd bu engelli rampas için çok teekkür ediyorum. Bu düüncesinden dolay kendisini tebrik ediyorum. Artk engelliler daha önce yaad zorluklar ve kazalar yaamadan kolayca gidip gelebilecek. Gelen vatanda da isyan yerine teekkür edecek. Çok güzel bir hizmet. Burhanettin Kocamaz bakanmzla 5 yldr çalyoruz. Muhtarlk leri Dairesi Bakanl’n kurdu. Ben ahsm adna bugüne kadar bu daire bakanlnda hangi birim müdürü ya da hangi birimi aradysam hepsinde ulatm. Ulaamadmz veya cevap vermeyen kimseye rastlamadk. Sorunlarmz iletiyoruz ve annda çözüm geliyor. 24 saat içinde yaplabilecek her ii ellerinden gelen en iyi ekilde yaptlar ve yapmaya da devam ediyorlar. Daha önceki dönemlerde ben böyle güzel olaylar yaamadm. O yüzden Burhanettin Kocamaz bakanm Muhtarlk leri Dairesi Bakanl’n kurmakla çok güzel bir i yapt. Müdürlerimiz de gece-gündüz ne zaman arasak birebir ilgilenip sorunlarmza çözüm üretiyorlar. Ben memnunum ve halk da bu durumdan çok memnun. Sayn Bakanmzn hizmetlerinden, Mersin’e yaptklarndan herkes çok memnun. Muhtarlmza gelenlerle de konuuyoruz, sohbet ediyoruz ve halkn da kentimize verilen hizmetlerden memnun olduunu görüyoruz. Ben tekrar kentimize ve muhtarlmza saysz hizmetler veren Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz ve ekibine teekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık